Повний вагон: сьогодні запустили електричку «Харків-Балаклея»

Для зручності курсуватиме рейковий автобус.

З сьогоднішнього дня відновлено залізничне сполучення між Харковом та деокупованою Балаклією. Для зручності пасажирів запустили рейковий автобус. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

Для того, щоб мешканці Харківщини могли потрапити до обласного центру, а також поступово повертатися додому, працівники залізниці оперативно відновили міст та десятки шляхів і контактних мереж, які були пошкоджені через активні бойові дії.

aYCzlDdHstoLH7p_VJ_yMJzce.jpg

Потяг №6403/6402 Харків - Балаклія - Харків вирушатиме щодня з Харкова о 07:00 та прибуватиме до Балаклії о 08:55.

З Балаклії вирушатиме о 09:15 та прибуватиме до Харкова об 11:10.

Потяг №6407/6404 відправлятиметься щодня з Харкова о 15:50 та прибуватиме до Балаклії о 17:40.

З Балаклії вирушатиме о 18:00 та прибуватиме до Харкова о 19:55.

Робити зупинки на станціях Основа, Жихор, Зміїв, Занки та Шебелинка.

Для зручності пасажирів курсуватиме комфортний рейковий автобус.

Вартість проїзду з Харкова до Балаклії становитиме 29 грн. Квитки можна придбати у касах та у провідників під час поїздки.

Вже сьогодні вирушив перший рейс з Харкова до Балаклії — і відразу повний вагон пасажирів, що повертаються додому.

UgoaRLowps6nTu22j2Ypog4B4.jpg

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на сьогоднішній день у Балаклійській громаді оперативно-піротехнічна служба продовжує розмінування населених пунктів Харківщини після активних бойових дій. Піротехніки ДСНС насамперед обстежують мости та об'єкти критичної інфраструктури для того, щоб фахівці змогли підключити електропостачання, газопостачання, водопостачання та інші важливі послуги для населення.

Оперативно розглядаються і заявки місцевих жителів, які самі виявляють вибухонебезпечні предмети поряд зі своїми будинками чи іншою територією громади. Тому, у разі виявлення боєприпасів та інших вибухонебезпечних чи підозрілих предметів, необхідно терміново повідомляти за номерами "101" або "102".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися