Понад 100 км шляхів розчистили від наслідків бойових дій на Харківщині

У роботах були задіяні 55 працівників та 23 одиниць техніки.

У Харківській області тривають роботи з  розчищення автошляхів від наслідків бойових дій. Щодня працівники дорожніх служб працюють на тих маршрутах де вже спеціалісти ДСНС виконали розмінування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

За 19 вересня спецтехніка провела роботи ще на 12 км доріг Т-21-10 Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка, М-29 Харків – Красноград – Дніпро, М-03 Київ – Харків.

Розчищення доріг виконували 55 працівників на 23 одиницях техніки. 

На вихідних було проведено до ладу 46 км автошляхів державного значення: М-03 Київ – Харків, М-29 Харків – Красноград – Дніпро, М-18 Харків – Сімферополь – Ялта, Н-26 Чугуїв – Мілове, Р-46 Харків – Охтирка.

picture

Тривають роботи з очищення від сміття та уламків М-20 Харків – Щербаківка (на м. Бєлгород), М-03 Київ – Харків – Довжанський, Т-21-10 Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка, М-18 Харків – Сімферополь – Ялта.

picture

Також фахівцями Служби автомобільних доріг у Харківській області проводиться обстеження та оцінка руйнувань дорожньої інфраструктури регіону.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в поліції Харківської області закликали мешкаців почекати з поверненням у деокуповані населені пункти. Адже не всі території ще оглянули спеціалісти та знешкодили небезпечні предмети, як то уламки снарядів, міни, тощо. Поліція закликає жителів Чкаловського, Малинівського та Печенізького районів найближчим часом утриматися від повернення додому. Адже відомі випадки підриву місцевих мешканців на мінах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися