У Балаклійській громаді встановили комендантську годину

Під час комендантської години громадянам заборонено перебувати на вулиці

Комендантська година у Балаклійській громаді діятиме щодня з 19:00 до 06:00. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

Під час комендантської години забороняється перебувати на вулиці та в інших громадських місцях. Також не можна переміщатися транспортом або пішки.

У міськраді нагадали, що виняток становлять особди, задіяні у роботі критичної інфраструктури. Щоб підтвердити це, людина має предявити, у разі потреби, спецперепустку встановленого зразка. Перепустка дійсна при наявності документа, який посвідчує особу.

Варто зазначити, що у Харківській області у період воєнного стану заборонено ходити в ліс та полювати. У Головному управлінні ДСНС області пояснили, що таке рішення ухвалили з метою запобігання виникненню пожеж в лісах і забезпечення безпеки населення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові під час комендантської години, встановленої на добу 24 серпня, викрили шанувальника "російського світу", у якого вилучили речі з відповідною символікою, ще десятьох ймовірних прихильників Росії перевірили. Також правоохоронцями було відпрацьовано 300 адрес з незаконного зберігання зброї, відкрито 14 кримінальних проваджень щодо незаконного зберігання зброї та боєприпасів. Були також цікаві знахідки - вилучено ручний кулемет Калашнікова, 7 гранат, понад 1000 боєприпасів та 3 пістолети.

Також було зареєстровано 49 адміністративних правопорушень та внесено до ЄРДР 58 кримінальних проваджень з незаконного зберігання наркотиків та 10 - з незаконного посіву маку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися