У Чугуєві відновили “довоєнний” автобусний маршрут

Оновленим маршрутом автобус курсуватиме з 22 вересня.

У Чугуєві Харківської області, починаючи з 22 вересня, внутрішньоміський автобусний маршрут АС Чугуїв - Нові Будинки буде подовжений до кінцевої "довоєнної" зупинки. Нею часто користувалися мешканці Клугіно-Башкирівки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію мера міста Чугуїв Галини Мінаєвої

Вона зазначила, що це ще одна спільна, хоч і маленька, перемога громади. Очільниця міста подякувала адміністрації та колективу АТП-16350. Зазначивши, що вони попри надскладні умови війни роблять все можливе для зручності мешканців громади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник Чугуївського РУП Сергій Пономарьов звернувся до громадян із проханням утриматися найближчим часом від повернення додому чи на дачні ділянки. Адже деокуповані регіони Харківської області ще повністю не перевірили на наявність небезпечних предметів (уламків снарядів, мін, тощо). Небезпеку для населення становлять саме вибухонебезпечні предмети та інші сліди війни, які залишили по собі російські окупанти. Відомі випадки підриву місцевих мешканців на мінах. 

Сергій Пономарьов зауважив, що потрібно дочекатися повного розмінування місцевості спеціальними службами. Пересуватися можна тільки асфальтованими доріжками. А при необхідності евакуюватися на зимовий період, потрібно звертатися до поліцейських Чугуївського РУП за детальною інформацією. Телефони: 

начальник сектору кримінальної поліції: 0 (66) 157 20 75

начальник відділу превенції: 0 (98) 863 03 32 

дільничний офіцер поліції: 0 (95) 656 09 31; 0 (93) 307 97 60 

чергова частина: 0 (95) 825 47 59; 380 (5746) 2 20 13.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися