У Харкові почнуть демонтувати самовільно встановлені МАФи

Планують прибрати понад 30 самовільно встановлених об’єктів.

Самовільно встановлені об’єкти планують демонтувати у Харкові, у декількох районах міста. Загалом територію міста звільнять від 34 таких МАФів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на рішення виконавчого комітету Харківської міської ради.

Рішення було ухвалене сьогодні, 21 вересня, на засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради. Зокрема, 21 об’єкт демонтують у Салтівському районі, сім – у Київському, три – в Основ’янському, два – у Шевченківському та один – у Холододногірському районах.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про пожежу декількох торговельних кіосківна Салтівці. Рятувальники ліквідували пожежу за годину. Вчора у Салтівському районі Харкова виникло загоряння декількох торговельних кіосків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

Так, о 10:41 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу у кіосках за адресою: м. Харків, вул. Валентинівська, 18. На час прибуття перших рятувальних підрозділів вогонь встиг розповсюдитись на три торговельних кіоски. Загальна площа горіння складала біля 80 кв.м. На місці події працювали 3 оперативних підрозділів ДСНС. Об 11:14 рятувальникам вдалось локалізувати пожежу та об 11:38 повністю ліквідувати. Причина її виникнення наразі з‘ясовується. Жертв та постраждалих немає.

Вночі Холодногірський район Харкова потрапив під ракетний обстріл російських військ. У результаті завданих ударів зазнали руйнувань два багатоповерхових будинки. Вже сьогодні вранці комунальники, рятувальники та місцеві мешканці оперативно ліквідують наслідки потрапляння ворожих ракет. Як повідомили в районній адміністрації, співробітники КП "Харківспецбуд" приступили до закриття контурів у будинках. Тривають роботи з очищення прибудинкової та прилеглої території від уламків руйнувань.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися