У Харкові на Салтівці горіли МАФи: причина не відома

Рятувальники ліквідували пожежу за годину.

Сьогодні у Салтівському районі Харкова виникло загоряння декількох торговельних кіосків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

Так, о 10:41 на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу у кіосках за адресою: м. Харків, вул. Валентинівська, 18.

На час прибуття перших рятувальних підрозділів вогонь встиг розповсюдитись на три торговельних кіоски. Загальна площа горіння складала біля 80 кв.м.

На місці події працювали 3 оперативних підрозділів ДСНС. Об 11:14 рятувальникам вдалось локалізувати пожежу та об 11:38 повністю ліквідувати. Причина її виникнення наразі з‘ясовується. Жертв та постраждалих немає.

QMC-yHaiTtM7C6FLxMq7WgNPA.jpg

hZrcV9-i7dSfzVGT8H-ITxAPZ.jpg

Нагадаємо, що раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові через пожежу убудинку постраждало двоє людей. Учора ввечері о 20:49 на телефон Служби спасіння м. Харкова надійшло повідомлення про пожежу, що зайнялася у двоповерховому будинку на двох власників по вул. Скурідіна Дача,1. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

Так, на час прибуття перших рятувальних підрозділів вогнем був охоплений дах будинку, його другий поверх, а також горіли прибудови до нього. Загальна площа горіння складала біля 250 кв.м. В результаті дії відкритого полум'я постраждало двоє людей.

58-річний чоловік отримав опіки рук і був госпіталізований до опікового центру. 63- річна жінка отримала дещо легші опіки кінцівок і від госпіталізації відмовилась. На місці події працювали 8 оперативних підрозділів ДСНС. О 22:07 рятувальникам вдалось локалізувати та о 03:09 повністю ліквідувати пожежу. Причина її виникнення наразі з'ясовується.

На деокупованих територіях Харківщини продовжує працюватизведений загін ДСНС. Бійці загону розбирають завали, демонтують аварійні конструкції зруйнованих будівель, подають струм від електрогенераторів для забезпечення робіт аварійних служб тощо.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися