Росія обстріляла Харків та область ракетами: є постраждалі

Частина ракет збила ППО.

Вчора ввечері близько 21:00 російські війська випустили ракети у бік Харкова. У місцевих телеграм-каналах повідомлялося, що ракети вилетіли з боку Білгорода.

Трохи пізніше міський голова Харкова Ігор Терехов написав, що обстріляли Київський район міста.

"У районі житлової забудови, але за попередньою інформацією, будинки не постраждали. Пожежа в одноповерхових нежитлових будівлях поруч із будинками. Інформація про постраждалих уточнюється", – повідомив міський голова.

За інформацією спостерігачів із соцмереж, ракет випустили близько семи, але більша частина з них була збита ППО.

Крім того, вчора було обстріляно населені пункти Харківщини, внаслідок "прильотів" є поранені, зокрема дитина.

"Сьогодні, під час ворожого обстрілу Куп'янська, 5 людей зазнали поранень, у тому числі 13-річний хлопчик. Інші постраждалі – чоловіки 36, 47 та 63 роки та 83-річна жінка", – написав учора начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов .

Глава області повідомив, що внаслідок обстрілу села Стрілеча Харківського району 55-річна жінка отримала поранення. Усі жертви госпіталізовані та отримують медичну допомогу.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Внаслідок обстрілу греблі у Печенігах є загроза затоплення. Печенізький селищний голова Олександр Гусаров звернувся із терміновим повідомленням до мешканців селища Печеніги Харківської області.

Олександр Гусаров повідомив, що за останню добу російські війська обстріляли і продовжують завдавати ударів по греблі Печенізького водосховища. "Тому існує ймовірна загроза руйнування греблі Печенізького гідровузла, що може призвести до катастрофічного затоплення територій вниз за течією", - написав Гусаров.

Селищний голова закликав мешканців громади цілодобово стежити за офіційними оголошеннями селищної ради. А також опублікував план дій у разі можливої небезпеки.

У разі оголошення тривоги: мешканці вулиць Берегової, Харківської, Рибної, Соснової та Рибного провулка у смт Печеніги – мають переміститися на вулицю Зінченка (район колишньої восьмирічної школи); мешканці вулиці Гоголя у селі Кицівка – на гору (в районі цвинтаря); мешканці вулиці Дьоміна у селі П'ятницьке – на височину села (ближче до лісу).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися