У Дергачах відновило роботу відділення ПриватБанку

Відділення ПриватБанку в Дергачах почало працювати 21 вересня

ПриватБанк продовжує відновлювати роботу відділень на деокупованих територіях, у населених пунктах, які найбільше постраждали від бойових дій. У Харківській області вже працюють відділення банку в селищі міського типу Донець, місті Барвінково, а з 21 вересня і в місті Дергачі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на повідомлення пресслужби ПриватБанку.

У фінансовій установі повідомили, що незабаром планується відновлення роботи відділень у населених пунктах Балаклія, Шевченкове та Золочів. Також відновлюється робота сервісу для терміналів “Готівка на касі” та банкоматів. 

У пресслужбі ПриватБанку зазначили, що установа робить усе можливе, щоб кожен клієнт отримав якісне та швидке банківське обслуговування. При цьому    нагадали про необхідність дотримуватися усіх впроваджених заходів з забезпечення безпеки співробітників та клієнтів. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про старт пілотної програми підтримки мешканців деокупованих районів Харківської області. Кожному громадянину, який був змушений жити в окупації, виплатят разово готівкою 1200 грн. Програма стартувала 19 вересня і в перших деокупованих містах почали виплачувати допомогу.
А з 13 вересня мешканці Балаклії почали отримувати пенсійні виплати за декілька місяців. Нарахування виплачували за травень, липень та вересень. Робота з забезпечення мешканців Балаклійської громади пенсійними виплатами продовжується і надалі. Видачу пенсій організували Укрпошта, Ізюмська районна військова адміністрація та Балаклійська міська рада.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися