Війська РФ скидали на житлові будинки Куп’янська півтонні авіабомби: фото

Правоохоронці Харківської області щоденно фіксують воєнні злочини, вчинені російської армією під час тимчасової окупації населених пунктів.

Після деокупації Харківської області військовослужбовці Російської Федерації скидали на житлові будинки Куп’янська авіабомби ФАБ-500. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. 

У четвер, 22 вересня, прокурори Куп’янської окружної прокуратури спільно з поліцейськими під час огляду деокупованого міста виявили парашутовані бетонобійні авіабомби ФАБ-500. Вага бойового заряду однієї бомби сягає півтони, довжина — понад два метри.

pictureАвіабомби падали переважно на житлові будинки - рашисти скидали боєприпаси прямо на оселі цивільного населення.

pictureРаніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 20 вересня, російські загарбники вчинили черговий обстріл Харківської області - постраждали мирні мешканці Куп'янського району. У результаті ворожих дій у селі Грушівка загинули 2 людини загинули, а 9 мирних мешканців отримали поранення. Серед постраждалих також четверо дітей. За словами очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова, поранені особи були госпіталізовані до медичних установ, лікарі оцінили їхній стан як середній.

А в ніч з 19 на 20 вересня війська Російської Федерації завдали ракетного удару по населеним пунктам Харківської області. Близько 01:30 ворог обстріляв об'єкт інфраструктури в Чугуївському районі. Обійшлося без жертв. За даними Центру екстреної медичної допомоги протягом 19 вересня у Куп'янському районі троє людей були поранені. Ще дві особи в Харківському районі отримали поранення внаслідок підриву на вибуховому пристрої.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися