Війська РФ обстріляли Куп'янський район: є загиблі та поранені

У результаті ворожого обстрілу поранення отримали 9 мешканців, серед них є діти

У вівторок, 20 вересня, російські військовослужбовці вчергове обстріляли Харківську область. Удар прийшовся на Куп'янський район. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію голови Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Внаслідок обстрілу села Грушівка 2 людей загинули, 9 мирних мешканців отримали поранення, з них 4 дітей. За словами очільника ОВА, поранені госпіталізовані до медичних установ, лікарі оцінюють їхній стан як середній.

Нагадаємо, у ніч з 19 на 20 вересня війська РФ завдали ракетного удару по населеним пунктам Харківської області. Близько 01:30 ворог обстрліяв об'єкт інфраструктури в Чугуївському районі. Обійшлося без жертв.

Проте, протягом 19 вересня, за даними Центру екстреної медичної допомоги,  в Куп'янському районі 3 людей зазнали поранень. Ще 2 чоловіки в Харківському районі отримали поранення внаслідок підриву на міні.

У Харківській обласній прокуратурі повідомили, що за час повномасштабного вторгнення на територію України, на Харківщині загинуло 55 дітей, 171 дитина отримала поранення.

Ці цифри актуальні, станом на 19 вересня, однак їх не можна вважати точними, адже частина Харківської області знаходиться під окупацією російських військ. Також продовжують обстежувати деокуповані території та документувати злочини збройних військових формувань РФ проти мирного населення.

Приміром, в Ізюмі з місця масового захоронення ексгумували 146 тіл, серед них двоє дітей. На деяких тілах знайшли сліди катувань, є тіла зі зв'язаними руками та з ознаками насильницької смерті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися