Ракетний удар по Харкову: без світла тисячі квартир

Через ворожий удар по Харкову знеструмлена частина міста

У результаті ракетного обстрілу Харкова ввечері 27 вересня були пошкоджені об'єкти енергетичної інфраструктури. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби АТ “Харківобленерго”. Відомо, що частково були знеструмлені Шевченківський, Холодногірський та Новобаварський райони міста.

“Наразі близько 18,5 тисяч споживачів залишаються без світла. Фахівці роблять все можливе для якнайскорішого відновлення електропостачання”, - повідомили в пресслужбі компанії станом на ранок 28 вересня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що війська Російської Федерації обстріляли ракетами один із житлових районів Харкова. Вибухи пролунали в місті близько 21:00. Згодом Харківський міський голова Ігор Терехов у телеграмі повідомив, що ворог ударив по Холодногірському району. Мер міста зазначив, що було пошкоджено інфраструктурний об'єкт та у деяких районах міста зникло світло. Згодом Ігор Терехов повідомив про ще один "приліт" в Харкові.

Очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов підтвердив наявність проблем з електропостачанням в Харкові після обстрілу міста російським ракетами. Голова ХОВА також повідомив про порушення зв'язку із лінією виклику екстреної допомоги за номером "103". У ДСНС зазначили, що через технічні несправності тимчасово не працюють номери телефонів Служби порятунку "101" та "112", а також екстреної медичної служби "103".

Очільник Харківської обласної військової адміністрації зазначив, що за попередньою інформацією внаслідок обстрілу ніхто не постраждав. Ворог наніс удар по Харкову ракетами ЗРК С-300.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися