Рятувальники Харківщини передали гуманітарну допомогу мешканцям Куп’янська через річку

Міст через Оскіл зруйновано.

Працівники ДСНС продовжують надавати допомогу населенню на деокупованих територіях.

29 вересня співробітниками Куп'янського районного управління ДСНС України у Харківській області спільно з представниками органів влади району було передано гуманітарну допомогу мешканцям звільнених від окупантів територів.

Так, наразі жителі міста Куп’янська знаходяться за річкою Оскіл через зруйнований міст, тому змоги перевезти туди гуманітарні вантажі немає.

Рятувальниками було власноруч перевантажено через річку біля 19 тон  продуктових наборів.

uApwc4NmN3TgL89rm2Q0VRS2r.jpg

ncLOKlnIywKqS1W3TfJbMXtJL.jpg

I7iY2Ux_APYeEsMseCNnmQqKl.jpg

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

В Ізюмі оголосили евакуацію: кому доведеться залишити домівку. Жителів Ізюму розселять у Харківській, Полтавській та інших областях України.

Попри те, що у деокупованому Ізюмі потроху відновлюються нормальні умови для життя, зимуватимуть у рідному місті не всі мешканці. Місцева влада закликає громадян евакуюватися. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію депутата Ізюмської міської ради Максима Стрельника.

За його словами, напередодні холодів значна частина мешканців Ізюмської громади залишилися без даху над головою. І більшість будинків зазнали значних руйнувань, які не дозволяють вчасно підготувати приміщення до опалювального сезону. 

“Тож, для запобігання кризових ситуацій в зимовий період організовується безкоштовна евакуація всіх бажаючих, з подальшим розселенням в Харківській, Полтавській та інших областях України”, - повідомив місцевий депутат. 

Максим Стрельник наголосив, що це тимчасово міра. Він, від імені місцевої влади, закликав жителів скористатися можливістю евакуації до моменту відновлення критичної інфраструктури міста. Щоб скористатися пропозицією потрібно подати письмову заяву на ім'я Ізюмського міського голови Валерія Марченка. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися