У Харкові починаються проблеми з паркуванням

Місцеві мешканці починають поступово повертатись.

У Харкові, як і раніше, починаються проблеми із паркувальними місцями. Центр міста поступово заповнюється автомобілями, через що вільних місць для стоянки дедалі менше. Про це повідомляють спостерігачі у телеграм-каналі "Харків1654", інформують "Коментарі. Харків".

Фото громадського місця у місті під час воєнного часу не публікують, але зазначають, що після звільнення (майже всієї) Харківської області від російських окупантів, до Харкова почали повертатися люди - як місцеві жителі, які були в евакуації, так і жителі деокупованих населених пунктів, які стали приїжджати до обласного центру.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Російський наступ на Харків , який планується, не викликає паніки – Ігор Терехов. Місто поступово оживає та відбудовується.

Рішення російського командування з початку часткової мобілізації про те, що війська РФ наступатимуть на Харків, обговорили в етері національного телемарафону, повідомляють "Коментарі. Харків".

Міський голова Харкова Ігор Терехов зазначив, що місто з початку повномасштабного вторгнення військ РФ в Україну щодня перебуває в стані війни і схильний до постійних збройних атак рашистів.

За час, скільки російські війська намагаються "взяти" Харків, усі атаки виявилися безуспішними. У місті паніки немає і на погрози не реагують. "Були моменти, коли, не припиняючи, російські агресори хотіли взяти місто Харків та заходили навіть певними диверсійними групами до Харкова, де були знищені нашими спецпідрозділами, і, знаєте, у місті немає жодної паніки абсолютно, до міста приїжджають люди, запускаємо метрополітен. Тому настрій бойовий, добрий. Все буде Україна", - сказав Терехов, відповідаючи на запитання ведучого.

Ігор Терехов також повідомив, що з 29 вересня відновили роботу три станції Салтівської лінії метро. За його словами, лише за першу годину роботи станцій — з 6:30 вони пропустили через себе 1800 пасажирів. "Місто Харків поступово оживає", - зазначив мер міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися