Обстріл Харкова вночі 4 жовтня: загинула жінка

Під обстрілом опинилося два райони міста.

Сьогодні близько опівночі, ворожі війська Російської Федерації знову завдали ракетних ударів по мирним районам Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію місцевої влади.

Так, близько 00:04 було об’явлено повітряну тривогу, після чого пролунали вибухи у місті, а користувачі в телеграм-каналах почали писати про два "прильоти".

Вже о 00:47 міський голова Ігор Терехов оперативно повідомив, що обстріли прийшлися на два райони Харкова – Холодногірський та Новобаварський.

"Під ударом в одному випадку промисловий, а в другому – інфраструктурний об'єкт. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється", – написав міський голова.

Вранці більш уточнену інформацію надав начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. Він повідомив, що удари Харковом були завдані ракетами.

"Після півночі 1 ракета вдарила по підприємству у Холодногірському районі. Виникла пожежа, попередньо – постраждалих немає.

У Новобаварському районі ракетний удар пошкодив критичну інфраструктуру. Також виникла пожежа. Рятувальники локалізували наслідки". – написав Олег Синєгубов.

Очільник області також повідомив, що внаслідок обстрілу загинула 46-річна жінка.

На місцях влучань працюють правоохоронці та фіксують злочини окупантів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У понеділок, 3 жовтня, військові Російської Федерації вчергове обстріляли Харківську область. Ракетного удару завдали по лікувальній установі в Куп'янському районі. Про це інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на повідомлення Харківської обласної військової адміністрації. 

“На жаль, загинув лікар-анестезіолог, одна медсестра поранена. Інформація щодо постраждалих ще уточнюється”, - йдеться у повідомленні Харківської обласної військової адміністрації. Відомо, що будівля лікувальної установи майже повністю зруйнована з першого по четвертий поверх. Наразі на місці працюють спеціалісти правоохоронних органів та рятувальники.  



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися