Пожежники пів ночі гасили загоряння від обстрілів районів Харкова (ФОТО)

Горіли промисловий та інфраструктурний об’єкти.

Сьогодні вночі внаслідок ракетного обстрілу сталося декілька пожеж. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на оперативну інформацію ГУ ДСНС України в Харківськійобласті.

Одна з ракет влучила у промисловий об'єкт, що розташований у Холодногірському районі. Вибухом зруйнована виробничо-складська будівля, у якій ще й виникла пожежа на площі 600 кв.м. У її гасінні приймали участь 3 пожежно-рятувальні підрозділи.

Друга ракета потрапила в інфраструктурний об'єкт залізничного транспорту у Новобаварському ройоні Харкова. Одна з його будівель зруйнована вибухом. Там також трапилась пожежа. Її площа склала 80 кв.м. На місці події працювали 8 оперативних підрозділів ДСНС. В ході пошуково-рятувальних робіт надзвичайники дістали з-під завалів тіло загиблої жінки. О 01:25 пожежу локалізували, о 04:25 – ліквідували.

_lE7pqQZ-Ac3stTkS-_VWjf-7.jpg

RNJ7Jqxj81oGA6IYC5_TDTgaS.jpg

KJS1j6PpGMIEuoJjZoA9m9EVQ.jpg

Ma6gqR99M8xcej5aVZxERYJ3l.jpg

z5ibvaBT9xhL1uC9MDGAj6-_N.jpg

oPjFgmgjauGNKzDSQX54_Cxz0.jpg

Нагадаємо, що сьогодні вночі війська РФ здійснили ракетний обстріл мирними районами Харкова. Внаслідок обстрілу загинула жінка.

Сьогодні близько опівночі, ворожі війська Російської Федерації знову завдали ракетних ударів по мирним районам Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію місцевої влади.

Так, близько 00:04 було об’явлено повітряну тривогу, після чого пролунали вибухи у місті, а користувачі в телеграм-каналах почали писати про два "прильоти". Вже о 00:47 міський голова Ігор Терехов оперативно повідомив, що обстріли прийшлися на два райони Харкова – Холодногірський та Новобаварський.

"Під ударом в одному випадку промисловий, а в другому – інфраструктурний об'єкт. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється", – написав міський голова. Вранці більш уточнену інформацію надав начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Він повідомив, що удари Харковом були завдані ракетами. "Після півночі 1 ракета вдарила по підприємству у Холодногірському районі. Виникла пожежа, попередньо – постраждалих немає. У Новобаварському районі ракетний удар пошкодив критичну інфраструктуру.

Також виникла пожежа. Рятувальники локалізували наслідки". – написав Олег Синєгубов. Очільник області також повідомив, що внаслідок обстрілу загинула 46-річна жінка. На місцях влучань працюють правоохоронці та фіксують злочини окупантів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися