Обстріли Харківщини 4 жовтня: є поранені, серед них – дитина

Також на мінній розтяжці підірвалися двоє чоловіків.

За минулу добу з 3 на 4 жовтня ворожі російські війська обстрілювали Харків та населені пункти Харківської області. Серед поранених у Куп’янському районі – дитина 9 років. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, очільник області повідомив, що протягом доби, за інформацією Обласного центру екстреної медичної допомоги, в Куп'янському районі з пораненнями госпіталізовано 63-річного чоловіка та дівчинку 9 років. Її стан медики оцінюють як середньої тяжкості.

За добу піротехніки ДСНС знешкодили 473 вибухонебезпечних предмети. Втім, мінна небезпека ще дуже висока. Вчора в Куп'янському районі на розтяжці підірвалися та отримали поранення двоє чоловіків 23-х та 35-ти років.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ракетний обстріл двох районів містаХаркова, що здійснили війська РФ сьогодні опівночі.

Так, близько 00:04 було об’явлено повітряну тривогу, після чого пролунали вибухи у місті, а користувачі в телеграм-каналах почали писати про два "прильоти".

Вже о 00:47 міський голова Ігор Терехов оперативно повідомив, що обстріли прийшлися на два райони Харкова – Холодногірський та Новобаварський.

"Під ударом в одному випадку промисловий, а в другому – інфраструктурний об'єкт. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється", – написав міський голова.

Вранці більш уточнену інформацію надав начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. Він повідомив, що удари Харковом були завдані ракетами.

"Після півночі 1 ракета вдарила по підприємству у Холодногірському районі. Виникла пожежа, попередньо – постраждалих немає. У Новобаварському районі ракетний удар пошкодив критичну інфраструктуру. Також виникла пожежа. Рятувальники локалізували наслідки", – написав Олег Синєгубов.

Очільник області також повідомив, що внаслідок обстрілу загинула 46-річна жінка. На місцях влучань працюють правоохоронці та фіксують злочини окупантів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися