Харків’яни можуть взяти участь у акції до Дня захисників та захисниць України

Містяни можуть привітати героїв листівками та іншою творчістю.

В Харкові розпочалася акція "Харків вдячний" до святкування Дня захисників та захисниць України. Акція проходить онлайн і кожен житель Харкова може взяти у ній участь. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті культури запропонували привітати українських героїв листівками, віршами та творчими композиціями (музичною, вокальною або хореографічною).

"Харківщина майже повністю звільнена від окупації. Але війна за свободу  та незалежність триває. Тому, як ніколи, потрібні слова щирої подяки та підтримки воїнам, що боронять наше життя.  Ця акція – символ нашої вдячності всім героям сьогодення. Запрошуємо дітей та юнацтво до участі", - зазначили у департаменті. 

Привітання необхідно надіслати на електронну пошту: [email protected], після чого їх опублікують на медіаресурсах Департаменту культури у "Telegram" @prostir_kh та "Instagram" @prostir_kh. Роботи прийматимуться до 14 жовтня.

Акція проходить за підтримки Харківського міського голови Ігоря Терехова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Дітям з віддалених сіл Харківщини передали мобільний інклюзивно-ресурсний центр. На його базі зможуть займатися дітки з вадами розвитку.

Діти з особливими освітніми потребами, які проживають у віддалених населених пунктах Харківської області, відтепер можуть отримувати сучасну діагностику та спеціалізовану допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Для надання професійної допомоги таким діткам Харківській академії неперервної освіти передали спеціалізований автомобіль, оснащений як мобільний інклюзивно-ресурсний центр. Повідомляється, що це авто високої прохідності Харківська область отримала в подарунок від волонтера з Великої Британії.

"На його базі ми створили перший в області мобільний центр для дітей з вадами розвитку. Тепер вузькопрофільні фахівці – психологи, рефлектологи, реабілітологи, логопеди можуть приїхати у будь-який куточок області, де є діти, які потребують їхньої допомоги. Та прямо у мобільному центрі провести діагностику дитини або ті чи інші розвиваючи заняття",  – зазначив очільник області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися