Під час розбору завалів в Ізюмі рятувальники знайшли тіло людини

Після деокупації працівники ДСНС розбирають завали будинків.

Під час активних бойових дій в окупації в місті Ізюм на Харківщині обстеження завалів та пошук поранених та загиблих, вірогідно, не проводився належним чином. Наразі українські рятувальники проводять повне обстеження деокупованих територій, повідомляють "Коментарі. Харків".

Так, за інформацією ДСНС України, минулої доби в Ізюмі на Харківщині рятувальники Зведеного загону ДСНС розібрали близько 20 тонн залишків будівельних конструкцій. Під час розбору завалів одного з приватних будинків виявлено тіло 1 особи.

Крім того, піротехніками ДСНС проведено обстеження понад 11 га території, 15,8 км ЛЕП в Ізюмському та Чугуївському районах та 10,7 км газопроводів. Виявлено та знешкоджено 408 вибухонебезпечних предметів.

Також рятувальники у звільненому від окупантів місті забезпечують електроенергією обладнання водяної свердловини, місця гарячого харчування. 

Транспортують спалену техніку, облаштовують під’їзди до переправи. 

Розчищають під’їзну дорогу до переправи від дерев та чагарників, розвозять гуманітарну допомогу.

hahw60rt3VAuMyLIfeWPWdaOz.jpg

jn3iOHYN2CN3TsXL-VnjP26gY.jpg

gAXWT0dfbQGm9ON-8hZKBvghs.jpg

dRnYxHhFrOKPdFutqrc7RN-lR.jpg

Sfkb7oJn4RnJ2DkR2oq2GdFiy.jpg

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Запобігти. Врятувати. Допомогти": у Харкові відбулосяпогашення марок ДСНС. Серія марок під загальною назвою "Харків — місто героїв".

3 жовтня, на базі 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Харківській області відбулося спецпогашення марок, сюжетом для яких стали героїчні будні харківських рятувальників під час війни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ГУ ДСНС України в Харківській області.

Автором ідеї стала Юлія Клименюк, яка створила аркуш з 9-ма марками, об'єднаних загальною назвою "Харків — місто героїв". Ідея має на меті популяризацію героїв, що не тримають в руках зброю. "Герої без зброї" – саме так прозвали українських рятувальників під час війни. Свою готовність до самопожертви заради порятунку інших вони неодноразово доводили під час бойової роботи в період війни.

В урочистій церемонії погашення марок приймали голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, начальник Головного управління ДСНС України у Харківській області Олександр Волобуєв, представники Харківської дирекції "Укрпошти" і автор ідеї Юлія Клименюк.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися