«Запобігти. Врятувати. Допомогти»: у Харкові відбулося погашення марок ДСНС

Серія марок під загальною назвою «Харків — місто героїв».

Учора, 3 жовтня, на базі 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Харківській області відбулося спецпогашення марок, сюжетом для яких стали героїчні будні харківських рятувальників під час війни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ГУ ДСНС України в Харківській області.

Автором ідеї стала Юлія Клименюк, яка створила аркуш з 9-ма марками, об'єднаних загальною назвою "Харків — місто героїв".

Ідея має на меті популяризацію героїв, що не тримають в руках зброю. "Герої без зброї" – саме так прозвали українських рятувальників під час війни. Свою готовність до самопожертви заради порятунку інших вони неодноразово доводили під час бойової роботи в період війни.

В урочистій церемонії погашення марок приймали голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, начальник Головного управління ДСНС України у Харківській області Олександр Волобуєв, представники Харківської дирекції "Укрпошти" і автор ідеї Юлія Клименюк.

MNz7wD2LZBM6nNHzxpaU9jxd6.jpg

8pJBCxVMYfYCukPnmlc_ahBrv.jpg

5FNskwzXLFvPBdgSpq7354ewd.jpg

vHfCPYj2jkmtUcGavmF4tW9NN.jpg

pTjMS5I7p0NZAsPov_t6oUR4O.jpg

azjG-cCt-SDrW-YltI66Rg9T7.jpg

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Пожежники півночі гасили загоряння від обстрілів районів Харкова. Горіли промисловий та інфраструктурний об’єкти.

Сьогодні вночі внаслідок ракетного обстрілу сталося декілька пожеж. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на оперативну інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

Одна з ракет влучила у промисловий об'єкт, що розташований у Холодногірському районі. Вибухом зруйнована виробничо-складська будівля, у якій ще й виникла пожежа на площі 600 кв.м. У її гасінні приймали участь 3 пожежно-рятувальні підрозділи.

Друга ракета потрапила в інфраструктурний об'єкт залізничного транспорту у Новобаварському ройоні Харкова. Одна з його будівель зруйнована вибухом. Там також трапилась пожежа. Її площа склала 80 кв.м. На місці події працювали 8 оперативних підрозділів ДСНС. В ході пошуково-рятувальних робіт надзвичайники дістали з-під завалів тіло загиблої жінки. О 01:25 пожежу локалізували, о 04:25 – ліквідували.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися