Обстріли Харківщини 6 жовтня: росіяни поранили трьох людей

У місті обійшлося без жертв.

Вночі ракетами та дронами ворожі війська Російської Федерації обстрілювали місто Харків та звільнені населені пункти Харківської області. Внаслідок "прильотів" поранення отримали три людини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, сьогодні вночі окупанти завдали кілька ударів про промислових об‘єктах Основ’янського району Харкова. Очільник області повідомив, що попередньо – росіяни застосували дрони-камікадзе.

Виникли пожежі, є часткові зруйновання нежитлових будівель. Постраждалих немає.

"По області окупанти обстрілювали Куп’янський та Вовчанський райони, а також населені пункти Богодухівського, Харківського районів: Уди, Ветеринарне, Стрілечу, Красне та ін.

За інформацією Обласного центру екстреної допомоги, потягом доби по області госпіталізували трьох чоловіків, які зазнали поранень внаслідок обстрілів у Куп’янському районі", – написав Олег Синєгубов.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Сьогодні вночі близько 02:44 у Харкові та області було оголошено повітряну тривогу. Спостерігачі у місцевих телеграм-каналах почали писати про виліт ракет, після чого городяни почули вибух, також вибухи пролунали і в області.

Вже о 02:55 на те, що відбувалося, відреагував міський голова Харкова Ігор Терехов, який повідомив про "приліт" в одному з районів міста: "Ворог обстріляв інфраструктурний об'єкт у Основ'янському районі Харкова. На місці "прильоту" зараз пожежа. Інформація про постраждалих та рівень руйнування об'єкту на даний момент уточнюється", – написав він.

У Харкові оперативно усунули наслідки нічних обстрілів 4жовтня. Частина районів міста залишалася без світла. Комунальні служби та енергетики оперативно працювали над усуненням нічних "прильотів" у Новобаварському та Холодногірському районах. Про це 4 жовтня в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, передають "Коментарі. Харків".

За словами мера міста, після кількох днів затишшя Харків знову обстріляли. 4 жовтня пізно ввечері під ударом виявилися інфраструктурні та промислові об'єкти. "Частина одного з районів міста залишилася без електроенергії – російські агресори потрапили до трансформаторної підстанції. Разом із нашими службами енергетики працювали майже всю ніч, щоб дати світло до будинків харків'ян. Нам це вдалося, і сьогодні житло повністю забезпечене електроенергією", - повідомив Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися