Школярі Харкова з багатодітних сімей отримали комп’ютерні планшети

Усього планшети отримають 173 багатодітні родини.

Перші 30 багатодітних сімей міста, в яких навчається троє та більше дітей, отримали планшети від міського голови Харкова Ігоря Терехова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Мер зауважив, що в сучасних реаліях, коли через війну діти змушені навчатися дистанційно, такі ґаджети є незамінними помічниками.

"Цей навчальний рік ми розпочали в режимі онлайн, і скільки триватиме дистанційне навчання – ми поки що не знаємо. Я розумію, що не всі сім'ї можуть дозволити собі ґаджети. Але дітям треба вчитися. Тому ми сьогодні зібралися, щоби вручити планшети. Я вам дуже вдячний за те, що ви виховуєте наших дітей, за те, що ви куєте майбутнє Харкова", - звернувся до батьків Ігор Терехов.

Зазначається, що забезпечення багатодітних сімей планшетами стало можливим завдяки реалізації спільного проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Асоціації міст України, що допомагають органам місцевого самоврядування забезпечувати в громадах необхідний захист та підтримку сімей з дітьми, які постраждали внаслідок воєнних дій. Харків як громада-кандидат на здобуття звання "Громада, дружня до дітей і молоді" увійшов до переліку отримувачів цільової пожертви на придбання комп’ютерних планшетів для 173 багатодітних родин.

B16v5TxvO-1OZJ8VPHBZbKrIp.jpg

3Ib3ONSwYPRdx1LOPPUrlpTrx.jpg

EHnuWUokeo0KebOPlOfslvTgx.jpg

JEaBlqHmu6w6710GymIBDXTx_.jpg

p3rrq7Ahx-g-3DdMCOFKOJZKw.jpg

bQReJnUIqBu3BFKtycbYEmJ2T.jpg

nQ9jF6hQY3aNVxVrI9DIBfxNt.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У деокупованих містах Харківської області почали видаватипаспорти підліткам. Послугу відновили в Шевченковому. Перші паспорти почали отримувати діти з населених пунктів Харківщини, які були в окупації російських військ. Державна міграційна служба відновила надання послуг в українському смт Шевченкове. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

"ГУ ДМС Харківської області відновило надання послуг в українському смт Шевченкове. Першими заявниками стали українці, які досягли 14 років", – йдеться в повідомленні. Також були надані послуги з одночасного оформлення паспорту у вигляді ID-картки і паспорту для виїзду за кордон. Мобільна група буде працювати в смт Шевченкове щочетверга, до відновлення роботи підрозділу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися