Росія обстріляла центр Харкова ракетами: є поранений

Усього за ніч рашисти нанесли п’ять ракетних ударів по Харкову.

Вночі 8 жовтня ворожі російські війська випустили ракети по житловим кварталам міста Харків. Після "прильотів" зайнялися пожежі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію місцевої влади.

Так, о 00:04 було оголошено повітряну тривогу. Вже о 00:29 місцеві мешканці почули вибух, спостерігачі в телеграм-каналах написали, що після вибухів зайнялася пожежа, було видно дим над містом та заграву від вогню.

О 00:51 Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив про обстріл центральної частини Харкова. Попередньо – ракетами.

Але на цьому ворожі війська не зупинилися та продовжили обстріл. По місту ще випустили ракети.

Ігор Терехов написав, що після прильотів у місті почалися пожежі: "За попередньою інформацією горить один із лікувальних закладів Харкова, а також нежитлова споруда".

Вже вранці начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов написав:

"Після півночі окупанти нанесли 4 ракетні удари по Салтівському району Харкова. 1 ракетний удар завдали по Основ’янському району.

Ракети типу С-300 запущені із російського бєлгорода".

За його інформацією, внаслідок обстрілів було пошкоджено спорткомплекс, нежитлові приміщення, є влучання у відкриті території.

Попередньо – із осколковими пораненнями госпіталізований чоловік.

Повідомляється, що на місцях працюють правоохоронні органи та всі профільні служби.

За інформацією Головного управління ДСНС України в Харківській області в результаті чисельних вибухів сталося 4 пожежі за різними адресами. Горіли господарчі споруди, гаражі, автомобілі та офісне приміщення. Загальна площа пожеж склала близько 600 кв.м.

Всього до ліквідації пожеж, за всіма адресами, було залучено 19 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 100 чоловік особового складу ДСНС. Останній осередок пожежі був ліквідований підрозділами ДСНС о 04:00 ранку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися