Обстріли Харківщини протягом доби: є поранені

Ворог продовжує обстрілювати Харківську область

На Харківщині протягом минулої доби, станом на ранок 9 жовтня, російській військові обстрілювали з артилерії Вовчанськ. Під ворожий удар також попали населені пункти у Куп’янському, Харківському, Богодухівському та Ізюмському районах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова. 

В обласному Центрі екстреної медичної допомоги повідомили, що протягом доби госпіталізували трьох людей: у Вовчанську 32-річного чоловіка, у Дворічанській громаді 59-річну жінку. У Дергачівській громаді 39-річний чоловік наступив на міну - його також госпіталізували. Стан усіх постраждалих середній. 

Також продовжуються роботи з розмінування територій на Харківщині. Підрозділами ДСНС за добу знешкоджено 633 вибухонебезпечних предметів.

“На лінії фронту наші Збройні Сили продовжують обороняти позиції та завдавати втрав ворогу”, - повідомив Олег Синєгубов. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 8 жовтня близько 00:35 ворог завдав чергового ракетного удару по Салтівському району Харкова. В результаті вибухів сталося 4 пожежі за різними адресами.

Горіли господарчі споруди, гаражі та 4 автомобілі на площі 500 кв.м.; офісні та горищні приміщення триповерхової будівлі на площі 30 кв.м.; кімната квартири та горищне приміщення п‘ятиповерхового житлового будинку на площі 30 кв.м; дерев'яні дошки на території вищого навчального закладу на площі 10 кв.м. Всього до ліквідації пожеж, за всіма адресами, було залучено 19 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 100 чоловік особового складу ДСНС. Останній осередок пожежі був ліквідований підрозділами ДСНС о 04:00 ранку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися