Внаслідок обстрілу Харкова горіла багатоповерхівка: вогнеборці врятували людей

Рятувальники вивели дві особи з палаючого будинку.

8 жовтня близько 00:35 ворог завдав чергового ракетного удару по Салтівському району Харкова. В результаті вибухів сталося 4 пожежі за різними адресами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

Горіли господарчі споруди, гаражі та 4 автомобілі на площі 500 кв.м.; офісні та горищні приміщення триповерхової будівлі на площі 30 кв.м.; кімната квартири та горищне приміщення п‘ятиповерхового житлового будинку на площі 30 кв.м; дерев'яні дошки на території вищого навчального закладу на площі 10 кв.м.

Всього до ліквідації пожеж, за всіма адресами, було залучено 19 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 100 чоловік особового складу ДСНС. Останній осередок пожежі був ліквідований підрозділами ДСНС о 04:00 ранку.

Під час гасіння пожежі у квартирі п‘ятиповерхового житлового будинку, вогнеборцями було врятовано двох мешканців даної оселі.

picture

picture

picture

picture

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вночі російська армія завдала ракетного удару по двомрайонам Харкова. За процесуального керівництва Слобідської та Салтівської окружних прокуратур м. Харкова розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

8 жовтня близько 00:30 окупанти обстріляли Основ‘янський район м. Харкова. Ракета влучила у земельну ділянку у парку відпочинку. Внаслідок вибуху утворилась воронка діаметром 3 метри та глибиною 1,5 метри.

Від вибухової хвилі зазнали руйнувань дахи та віконні блоки сусідніх житлових та адміністративних будівель. Також російська армія завдала ракетний удар по житловому масиву в Салтівському районі м. Харкова. Пошкоджено низку будинків та спорткомплекс, отримав поранення 45-річний мешканець.

За попередніми даними, окупанти випустили по Харкову ракети типу С-300 з Бєлгородської області РФ. Під час огляду місць події виявлено та вилучено уламки, які в подальшому будуть направлені для проведення необхідних експертиз. Огляд місця події проводився спільно зі слідчими та криміналістами ГУНП в Харківській області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися