Обстріли 10 жовтня: ситуація у Харкові

У Харкові немає світла, станції метро працюють як укриття

У понеділок, 10 жовтня, російські війська вчергове обстріляли Харків із ракет та РСЗВ, знеструмивши місто. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що є обстріли та прильоти по критичній інфраструктурі.

“Наразі Харків повністю знеструмлений – немає електроенергії, немає подачі води, відповідно. Ми зупинили метро, евакуювали людей, люди перебувають на станціях. Метрополітен працює як укриття”, - зазначив очільник міста.

Ігор Терехов повідомив, що в місті, як і по всій Україні, ситуація напружена, але, попри все, паніки серед людей немає. 

“Ми розуміємо, що йде війна, російський агресор застосовує всі недозволені методи, щоб здійснювати свою жахливу війну в Україні. Настрій - бойовий. Місто Харків було, є і буде Україною”, - підкреслив мер Харкова.

Очільник міста запевнив, що як тільки закінчиться повітряна тривога і життю людей не загрожуватиме небезпека, ремонтні бригади почнуть ліквідовувати наслідки обстрілу. Почнуться ремонти, щоб подати містянам світло і забезпечити життєдіяльність Харкова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що війська Російської Федерації 10 жовтня вчергове вчинили обстріл Харкова. Харківський міський голова Ігор Терехов у своєму Telegram-каналі розповів про наслідки обстрілу. “Попередньо три прильоти по Харкову. Ворог ударив в об'єкт енергетичної інфраструктури. У деяких районах зникло світло та водопостачання. Очільник міста запевнив, що аварійні служби роблять усе можливе, щоб відновити нормальну життєдіяльність Харкова. 

За минулу добу, з 9 по 10 жовтня, за словами керівника Харківської ОВА загарбники обстрілювали мирне населення в містах Куп'янськ та Вовчанськ та населених пунктах Харківського, Куп'янського, Чугуївського та Ізюмського районів.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися