У Харкові перебої з мобільним інтернетом

Через масований обстріл України у регіонах є перебої з мобільним інтернетом та зв'язком

У понеділок, 10 жовтня, російські війська вчинили масований обстріл території України. Під удар потрапили об'єкти критичної інфраструктури, житлові будинки, соціальні будівлі. Масована ракетна атака росіян призвела до перебоїв з мобільним інтернетом і подекуди – мобільним зв'язком у різних регіонах країни. На Харківщині фіксуються перебої з мобільним інтернетом. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України.

“Нестабільна робота мереж пов'язана з пошкодженням інфраструктури як безпосередньо операторів, так і підприємств енергетичного сектору”, - повідомили в службі.

Там також зазначили, що і оператори, і представники екстрених служб докладають максимум зусиль для якнайшвидшого відновлення електроживлення та стабільного мобільного зв'язку.

У Державній спецслужбі  нагадали про необхідність зберігати тишу онлайн та не поширювати фото- чи відеоматеріалів із результатами ударів рашистів по об'єктах телеком-інфраструктури.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок, 10 жовтня, російські війська вчергове обстріляли Харків із ракет та РСЗВ, знеструмивши місто. Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що є обстріли та прильоти по критичній інфраструктурі. Ігор Терехов повідомив, що в місті, як і по всій Україні, ситуація напружена, але, попри все, паніки серед людей немає. 

Очільник міста запевнив, що як тільки закінчиться повітряна тривога і життю людей не загрожуватиме небезпека, ремонтні бригади почнуть ліквідовувати наслідки обстрілу. Почнуться ремонти, щоб подати містянам світло і забезпечити життєдіяльність Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися