На Харківщині знову прощаються з героєм-захисником

Прощання з українським військовим відбудеться у Валківській громаді.

Сьогодні у селі Серпневому Валківськой громади відбудеться прощання із українським героєм, солдатом ЗСУ  Олександром Должиковим. Прощання та похорон відбудеться о 13:30. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Валківської міської ради.

"6 жовтня загинув захисник України, наш земляк із Серпневого Должиков Олександр Вікторович. Йому назавжди залишилося 42 роки", – йдеться в повідомленні.

Олександр Вікторович народився та виріс у Серпневому. Там навчався у школі, згодом пройшов строкову службу в армії. Останнім часом працював на заводі "Приватні сади".

6 березня цього року пішов добровольцем захищати Батьківщину від окупанта. Воював у кулеметному відділенні взводу вогневої підтримки у своїй військовій частині.

"Побратими про Олександра говорять, що він був справжнім воїном – сміливим, сильним, витривалим, відчайдушним, із лютою ненавистю бив окупантів. Рівно через сім місяців солдат Олександр Вікторович, вірний військовій присязі, виявивши стійкість та мужність, поліг за нашу Батьківщину", – написали в міськраді.

У рідному селі на нього чекали мама, батько, брат, але, на превеликий жаль, їм прийшла звістка про загибель Олександра.

"Валківська міська рада висловлює слова глибокого жалю та скорботи  рідним та близьким загиблого Героя", – йдеться в повідомленні місцевої влади.

Прощання із загиблим Героєм та похорон Должикова Олександра Вікторовича відбудеться сьогодні, 13 жовтня, о 13:30 за адресою: село Серпневе, вул. Зелена, буд.7/2.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харківщині на міні підірвалися два дорожники: чоловіки загинули. В області залишається дуже високою мінна небезпека.

Під час виконання дорожніх робіт в Ізюмському районі загинули, підірвавшись на міні, двоє працівників 28 та 21 року. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"У Харківській області загинули 2 працівники нашої підрядної організації Група Компаній "Автострада". Трагедія сталася з ними у місті Ізюм. Стеценко Олександр Олександрович та Шведюк Богдан Володимирович підірвалися на міні. Щиро співчуваємо сім'ям загиблих дорожників. Вічна пам'ять усім жертвам несправедливої війни проти України ”, – написали також у прес-центрі Укравтодору .

Крім того, в Ізюмському районі дістали поранення, наступивши на міну, 62-річний та 55-річний чоловіки.

"У черговий раз закликаю всіх бути максимально обережними, не заходити на узбіччя доріг і в лісосмуги, не пересуватися в тих місцях, якими немає повідомлення про завершення розмінування", - наголосив Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися