На Харківщині на міні підірвалися два дорожники: чоловіки загинули

В області залишається дуже високою мінна небезпека.

Під час виконання дорожніх робіт в Ізюмському районі загинули, підірвавшись на міні, двоє працівників 28 та 21 року. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Харківській області загинули 2 працівники нашої підрядної організації Група Компаній "Автострада". Трагедія сталася з ними у місті Ізюм.

Стеценко Олександр Олександрович та Шведюк Богдан Володимирович підірвалися на міні.

Щиро співчуваємо сім'ям загиблих дорожників. Вічна пам'ять усім жертвам несправедливої війни проти України ”, – написали також у прес-центрі Укравтодору .

Крім того, в Ізюмському районі дістали поранення, наступивши на міну, 62-річний та 55-річний чоловіки.

"У черговий раз закликаю всіх бути максимально обережними, не заходити на узбіччя доріг і в лісосмуги, не пересуватися в тих місцях, якими немає повідомлення про завершення розмінування", - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини та 13 жовтня : росіяни поранили двох чоловіків . Чоловіків поранено в Ізюмському та Куп'янському районах.

Минулої доби з 12 на 13 жовтня ворог продовжив тероризувати мирне населення Харківщини. Росіяни обстрілювали населені пункти, розташовані неподалік кордону з РФ і лінії зіткнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Ворог гатив містом Вовчанськ, а також населеними пунктами Чугуївського, Харківського, Куп'янського та Богодухівського районів.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями госпіталізовано 62-річного чоловіка в Ізюмському районі та 59-річного у Куп'янському.

Вибухотехніки ДСНС продовжують розмінування області, за добу знешкоджено 523 вибухонебезпечні предмети.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися