Було-стало: дорожники Харківщини приводять до ладу Куп’янськ

Початку робіт передувало розмінування території.

Основна ціль – налагодити функціонування логістичного та гуманітарного коридору від Чугуєва до Куп’янська по автомобільній дорозі Н-26 Чугуїв – Мілове. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прес-центру Служби автодоріг в Харківській області.

Перший етап – розчищення ділянки траси Н-26, що пролягає через місто Куп’янськ – стартував 12 жовтня. Перед цим вибухотехніками ДСНС була проведена масштабна робота по розмінуванню території.

Зараз дорожники розбирають у Куп’янську блокпости окупантів, вивозять знищену техніку, яка заважає проїзду. З покриття та узбіччя прибирають небезпечні предмети, ліквідують пошкодження покриття автошляху. На більш цілих ділянках ремонтують бар’єрне огородження, дорожні знаки, наносять дорожню розмітку.

Всього на деокупованій частині Харківської області вже прибрано понад 390 км автомобільних доріг державного значення та більш ніж 20 км комунальних доріг.

FgoAFllZRNZ3eV9opPJdNgXWa.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У звільненому Куп'янську частково відновлено постачанняелектроенергії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

“Завдяки самовідданій та кропіткій роботі енергетиків також відновили електропостачання абонентам прилеглих до Куп'янська сіл: Гусинка, Моначинівка, Просянка та Вишнівка”, - повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації.

Загалом електропостачання відновили близько 4 тисячам абонентів. Крім того, електроенергію подали до Куп'янської міської лікарні та трьох шкіл. 

Олег Синєгубов розповів, що відновлення постачання електроенергії стало можливими завдяки злагодженій роботі енергетиків та вибухотехніків ДСНС, яка триває у режимі 24/7. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися