Росіяни знову обстріляли Харків

Було 5 чи 6 вибухів у місті.

Сьогодні вдень близько 13:11 у Харкові знову пролунали вибухи. Спостерігачі у соцмережах писали про виліт ракет із Білгорода.

Жителі міста чули п'ять чи шість вибухів у Харкові близько 13 години дня. Міський голова Ігор Терехов написав про чотири "прильоти" о 13:14, а за хвилину повідомив ще про кілька вибухів. Цього разу вибухи сталися майже одразу після скасування повітряної тривоги, і знову сирена увімкнулась після того, як сталися "прильоти" у місті.

На даний момент дотримується інформаційна тиша, офіційна інформація про те, в яких районах саме було завдано ракетних ударів, з'явиться пізніше.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Увечері 13 жовтня місцеві жителі почули вибухи . Перший прогримів близько 20:47, другий – приблизно за дві хвилини – о 20:49. Тільки після цього у Харкові та області було оголошено повітряну тривогу.

Користувачі в телеграм-каналах почали повідомляти про перебої зі світлом. Близько 21:00 в області також було чути вибухи.

О 21:05 на подію оперативно відреагував міський голова Харкова Ігор Терехов і повідомив, що мінімум два прильоти припали до Харкова.

"У деяких районах проблеми з електропостачанням", – написав мер.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов також закликав усіх перебувати в укриттях через обстріл обласного центру. Трохи пізніше глава області повідомив, що окупанти завдали ракетних ударів по Харкову та області.

"Є попадання в Холодногірському районі – без постраждалих. По області є пошкодження критичної інфраструктури, можливі тимчасові знеструмлення. Просимо зберігати спокій, наші енергетики вже працюють над відновленням світла. Наслідки російського терору ще обстежуємо, на місцях працюють профільні служби та правоохоронці", – напис. Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися