У Харківському парку запалили сотні свічок, привітавши захисників та захисниць (ФОТО)

Із свічок виклали побажання.

У Центральному парку культури та відпочинку ім. Горького привітали захисників та захисниць України зі святом, виклавши на головній алеї побажання з 350 свічок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Парку в соцмережі.

"Від всього серця дякуємо захисникам за те, що боронять Україну та наш народ від ворога! Нехай Богородиця повсякчас укриває їх своїм покровом! Слава Україні!", – зазначили у парку.

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Слава ЗбройнимСилам України!" – у Харкові відбулося погашення поштової марки. "Укрпошта" присвятила нову поштову марку до Дня захисників і захисниць України, який в нашій країні відзначають 14 жовтня.

Марка "Слава Збройним Силам України!" продовжує благодійні випуски – кошти зібрані з їх продажу спрямують на допомогу ЗСУ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

"Я хочу подякувати "Укрпошті", яка в такий спосіб відзначає героїзм наших воїнів. Завдяки нашим захисникам та захисницям ми святкуємо цю дату у вільному місті. Ще раз вітаю усіх зі святом, нехай наша перемога буде якомога швидшою", - сказав заступник начальника Харківської ОВА Роман Семенуха.

Тираж маркових аркушів складає 1 млн, разом з благодійним внеском аркуш коштує 120 грн. Загалом марковий аркуш складається з шести поштових марок, на яких зображені ілюстрації військовослужбовців, кожна з яких зображує окремий вид збройних сил та окремий рід українських військ. Зазначається, крім марок також випущено 6 конвертів з емблемами військ, 6 карток і конверт "Перший день".

Автор випуску – український художник Антон Хрупін. Він відомий поштовим випуском блоку "Вільні. Незламні. Непереможні", який було створено до Дня незалежності України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися