«Слава Збройним Силам України!» – у Харкові відбулося погашення поштової марки

"Укрпошта" присвятила нову поштову марку до Дня захисників і захисниць України, який в нашій країні відзначають 14 жовтня. Марка "Слава Збройним Силам України!" продовжує благодійні випуски – кошти зібрані з їх продажу спрямують на допомогу ЗСУ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

"Я хочу подякувати "Укрпошті", яка в такий спосіб відзначає героїзм наших воїнів. Завдяки нашим захисникам та захисницям ми святкуємо цю дату у вільному місті. Ще раз вітаю усіх зі святом, нехай наша перемога буде якомога швидшою", - сказав заступник начальника Харківської ОВА Роман Семенуха.

Тираж маркових аркушів складає 1 млн, разом з благодійним внеском аркуш коштує 120 грн. Загалом марковий аркуш складається з шести поштових марок, на яких зображені ілюстрації військовослужбовців, кожна з яких зображує окремий вид збройних сил та окремий рід українських військ.

Зазначається, крім марок також випущено 6 конвертів з емблемами військ, 6 карток і конверт "Перший день".

Автор випуску – український художник Антон Хрупін. Він відомий поштовим випуском блоку "Вільні. Незламні. Непереможні", який було створено до Дня незалежності України.

"Як зазначив наш генеральний директор Ігор Смілянський, "Укрпошта" не буде зупинятися на цих 6 марках. У наступних випусках будуть представлені й інші роди та види військ наших ЗСУ, щоб вшанувати всіх, хто захищає нашу землю", - сказала керівниця магазину "Філателія" Харківської дирекції АТ "Укрпошта".

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мер Харкова отримав від військових нагороду "За оборонуХаркова".

14 жовтня в Україні відзначають День Захисників та захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. У цей день харківський міський голова Ігор Терехов отримав відзнаку "За оборону Харкова" від командування та особового складу 92-ої окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Також міському голові передали від 92-ої бригади пам'ятні подарунки. Заступник командира 92-ої ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка Віталій Онацький подякував Ігорю Терехову за підтримку та співпрацю.

"Йдемо на кордони з Харківською областю і продовжимо йти далі. Все у нас виходить і вийде однозначно", - зазначив заступник командира.

Міський голова подякував 92-ій бригаді, яка відстояла місто Харків і продовжує обороняти Україну від ворога.

"Ми знаємо, що всі ваші хлопці, командування робили для міста Харкова і продовжуєте робити, щоби відстояти нашу Україну. Ми обов'язково переможемо! Все, що залежить від нас, робитимемо", - підкреслив мер Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися