У Харкові підполковник міліції збував вогнепальну зброю за «акційними» цінами

За умови придбання «товару» у більшій кількості, діяла «система знижок».

Колишній співробітник органів внутрішніх справ налагодив збут вогнепальної зброї на території міста Харків. Чоловіка затримали, йому погрожує до семи років позбавлення волі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Так, до поліції надійшла інформація про те, що 47-річний харків’янин здійснює незаконні оборудки зі зброєю. Стало відомо, що чоловік, до того ж, є колишнім співробітником Харківського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Підполковник міліції вирішив заробити незаконним шляхом та налагодив збут вогнепальної зброї на території міста. Автомат Калашнікова у зловмисника коштував 1200 доларів США, а пістолет Макарова – 50 000 гривень. Для оптових покупців діяла система знижок, в залежності від кількості одиниць придбаного товару.

Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці задокументували факт продажу зброї та зібрали достатню кількість доказів причетності колишнього міліціонера до кримінальних оборудок.

Працівники внутрішньої безпеки, слідчі поліції та бійці спецпідрозділу КОРД провели у фігуранта санкціоновані обшуки. За результатами заходів вилучено зброю та набої до неї, гроші, дозвіл на носіння зброї з ознаками підробки, мобільний телефон.

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури торгівцю зброєю оголошено про підозру. Фігурантові загрожує до 7-ми років позбавлення волі.

TwclM7jpH9l9Rz0VohF6thg7Y.jpg

lqdJKPsAmBIiVUjKkixLdsatw.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

18-річниймешканець Краснограду Харківської області вирішив заробити, ставши агентом країни-агресора. Юнак передавав свідчення про позиції та пересування техніки українських військових. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію речника Управління СБУ в Харківській області Владислава Абдули.

Співробітники СБУ затримали агента РФ "на гарячому", під час збору інформації про позиції та пересування української техніки та військових. Під час обшуку у нього вилучили мобільний телефон, сім-карти та ноутбук із доказами протиправної діяльності. Наразі слідчі СБУ повідомили йому про підозру, а суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі поплічнику ворога загрожує до 12 років позбавлення волі.   



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися