18-річний мешканець Харківщини здавав позиції ЗСУ ворогу за гроші

За такий «заробіток» юнаку погрожує до 12 років ув’язнення.

18-річний мешканець Краснограду Харківської області вирішив заробити, ставши агентом країни-агресора. Юнак передавав свідчення про позиції та пересування техніки українських військових. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію речника Управління СБУ в Харківській області Владислава Абдули.

Співробітники СБУ затримали агента РФ "на гарячому", під час збору інформації про позиції та пересування української техніки та військових.

Під час обшуку у нього вилучили мобільний телефон, сім-карти та ноутбук із доказами протиправної діяльності.

Наразі слідчі СБУ повідомили йому про підозру, а суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі поплічнику ворога загрожує до 12 років позбавлення волі.

Викриття коригувальника проводилося співробітниками Управління СБУ в Харківській області спільно з кіберфахівцями Управління СБУ в Донецькій та Луганській областях за процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури.

iLoivkoUcwI8hlXwsTaGVDjXm.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Колишній слідчийз Ізюмщини став "поліцейським охорони" при окупантах. На Харківщині затримали колишнього слідчого, який раніше працював в одному з відділень Ізюмського районного управління поліції.

Під час окупації Балаклії екс-поліціянт пішов на співробітництво з російськими військовими та добровільно зайняв псевдопосаду "поліцейського охорони". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Офісу Генерального прокурора.

За даними слідства, поліцейський почав працювати у так званій "Народній міліції". Він охороняв адміністративні будівлі, склади. Також супроводжував місцевого "збирача податків", коли той збирав "данину" на ринку. Правоохоронці затримали його 7 жовтня у Балаклії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися