У деокупованих населених пунктах Харківщини вже можна почути українські новини

У Куп’янському районі почало працювати радіомовлення.

Після підключення до живлення електромереж у звільнених від окупантів населених пунктах Харківської області, почало працювати національне радіомовлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Так, у Куп’янську відтепер мовить УР-1 ("Українське радіо") на хвилі 105,1 FM і УР-2 (Радіо "Промінь") на хвилі 98,9 FM.

Нагадаємо, що мовлення також вже відновили у Змієві, Балаклії та Вовчанську.

Крім цього, з 14 жовтня подана напруга на станцію в селищі Великий Бурлук Куп’янського району.

Завдяки цьому в ефірі запрацювало цифрове телебачення, зокрема, 24 програми, а також радіомовлення УР-1.

До того ж "Українське радіо.Харків" почало мовити в селищі Близнюки Лозівського району на частоті 100.1 FM. Також трансляцію Суспільного мовника здійснює на своїй хвилі ТРК "Слобожанське ФМ".

Увімкнення харківської студії відбуватиметься о 12:35 і о 17:35 в будні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

За минулу добу з 14 на 15 жовтня ворожі війська Російської Федерації продовжували обстрілиХаркова та населених пунктів Харківського, Ізюмського, Куп'янського та Чугуївського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Внаслідок обстрілів в Вовчанську пошкоджено приватний будинок, в Ізюмі неексплуатована будівля магазину, також пошкоджені нежитлові та господарчі споруди, сталися пожежі.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, внаслідок ворожих обстрілів в прикордонній громаді Харківського району загинув 66-річний мирний мешканець, в Куп'янському районі 74-річний чоловік госпіталізований з пораненням.

У Чугуївськомурайоні автомобіль наїхав на міну, внаслідок чого 65-річний водій отримав тяжкі поранення.

"Вкотре закликаю всіх бути максимально обережними", - написав очільник області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися