Обстріл Харківщини 15 жовтня: є загиблий і поранений

У Харківському районі загинув 66-річний чоловік.

За минулу добу з 14 на 15 жовтня ворожі війська Російської Федерації продовжували обстріли Харкова та населених пунктів Харківського, Ізюмського, Куп'янського та Чугуївського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Внаслідок обстрілів в Вовчанську пошкоджено приватний будинок, в Ізюмі неексплуатована будівля магазину, також пошкоджені нежитлові та господарчі споруди, сталися пожежі.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, внаслідок ворожих обстрілів в прикордонній громаді Харківського району загинув 66-річний мирний мешканець, в Куп'янському районі 74-річний чоловік госпіталізований з пораненням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Увечері 13 жовтнята вдень 14 жовтня місцеві мешканці чули вибухи. Тільки після цього у Харкові та області було оголошено повітряну тривогу. Користувачі в телеграм-каналах почали повідомляти про перебої зі світлом.

"У деяких районах проблеми з електропостачанням", - написав мер.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов також закликав усіх перебувати в укриттях через обстріл обласного центру.

Трохи пізніше глава області повідомив, що окупанти завдали ракетних ударів по Харкову та області. "Є попадання у Холодногірському районі – без постраждалих. В області є пошкодження критичної інфраструктури, можливі тимчасові знеструмлення. Просимо зберігати спокій, наші енергетики працюють над відновленням світла. Наслідки російського терору ще обстежуємо, на місцях працюють профільні служби та правоохоронці", – написав Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися