Обстріли Харківщини 16 жовтня: є поранені

Минулої доби ворожі війська вчергове обстріляли Харківську область

Станом на ранок 16 жовтня, російській війська обстріляли населені пункти поруч з лінією зіткнення та кордоном з РФ у Чугуївському, Харківському, Ізюмському та Куп'янському районах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію очільника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

В обласному Центрі екстреної медичної допомоги повідомили, що в Куп'янському районі госпіталізовано з пораненням 3 людей: 2 чоловіків 36 та 48 років та 69-річну жінку.

А тим часом на Харківщині продовжується розмінування та ведуться роботи з відновлення критичної інфраструктури. За минулу добу піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 555 вибухонебезпечних предметів.

“Наші захисники на лінії зіткнення ведуть бої та знищують живу силу і техніку окупантів. Віримо в ЗСУ та працюємо на Перемогу!”, - наголосив керівник Харківської ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що енергетики, дорожники та комунальні служби оперативно усунули наслідки ракетних ударів, через які кілька районів Харкова напередодні опинилися без електрики. Також було пошкоджене дорожнє покриття, де ракети залишили величезні вирви.

Харківській міський голова Ігор Терехов розповів, що за ніч вдалося повністю відновити енергопостачання. Зараз усі дев'ять районів – зі світлом. Все працює у штатному режимі. Також сьогодні ми заасфальтували дорогу в місцях, куди вночі влучили снаряди. 

Також Ігор Терехов повідомив, що ворог продовжує бомбардувати місто та область. Зокрема, кілька прильотів було зафіксовано поблизу Харкова. Бригади "Шляхрембуд" усунули наслідки ворожих обстрілів у різних районах Харкова.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися