Обстріл Харківщини 18 жовтня: є поранені

Окупанти намагалися наступати у районі Берестового.

Сьогодні близько 8.30 російські війська обстріляли Харків. З Білгорода було випущено по місту 8 ракет. За попередньою інформацією, обійшлося без постраждалих. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Глава області повідомив, що всі профільні служби обстежують території, де сталися "прильоти", зокрема у Новобаварському, Основ'янському та Слобідському районах.

Минулої доби ворожі війська продовжували обстрілювати населені пункти Харківщини, зокрема, Куп'янський, Харківський і Чугуївський райони. Прифронтовими селами та містами били з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії.

Як повідомили в обласному Центрі екстреної медичної допомоги, протягом доби з 17 на 18 жовтня у Куп'янському районі було поранено 64-річного чоловіка. Також учора в Куп'янському та Чугуївському районах з пораненнями до медиків звернулися 2 чоловіки 74-х та 67-ми років, які потрапили під обстріл раніше.

Начальник ОВА повідомив, що на лінії зіткнення продовжуються бойові дії. Ворог намагався йти в наступ у районі населеного пункту Берестове Куп'янського району, але зазнав втрат і відступив.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вранці 18 жовтня мешканці Харкова почули потужні вибухи . Спостерігачі у соцмережах повідомляють про вильоти ракет із боку Росії. Повітряна тривога у Харкові та області була оголошена ще о 07:03, кілька вибухів пролунало у місті приблизно о 08:20. Пізніше у місцевих телеграм-каналах написали про прильоти у місті.

Начальник Харківської ОВА Олег Синегубов о 08:21 написав: "Увага, мешканці Харкова та району: російські окупанти завдають ударів. Знаходьтесь у укриттях!"

Мер Ігор Терехов о 08:27 повідомив про пошкодження підприємства Харкова: "Харків під обстрілом – у місті за п'ять хвилин було дві серії вибухів. За попередньою інформацією, під ударом район одного із промислових підприємств міста".

Також через обстріл тимчасово було припинено рух поїздів лініями метрополітену в Харкові. Наразі роботу метрополітену відновлено.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися