Вибухи у Харкові вранці 18 жовтня

Росія продовжує випускати ракети по мирному населенню України.

Вранці 18 жовтня жителі Харкова почули три потужні вибухи. Спостерігачі у соцмережах повідомляють про вильоти ракет із боку Росії.

Повітряна тривога у Харкові та області була оголошена ще о 07:03, кілька вибухів пролунало у місті приблизно о 08:20. Пізніше у місцевих телеграм-каналах написали про прильоти у місті.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов о 08:21 написав:

"Увага, мешканці Харкова та району: російські окупанти завдають ударів. Перебувайте у укриттях!"

Міський голова Ігор Терехов о 08:27 повідомив про ушкодження підприємства Харкова.

"Харків під обстрілом – у місті за п'ять хвилин було дві серії вибухів.

За попередньою інформацією, під ударом район одного із промислових підприємств міста".

Також через обстріл тимчасово призупинено рух поїздів лініями метрополітену в Харкові.

На даний момент дотримується інформаційної тиші. Подробиць про постраждалих наразі немає. Нагадуємо, що публікувати інформацію про місця "прильотів", фото чи відео одразу після обстрілу категорично заборонено.

UPD: Роботу метрополітену поновлено.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові швидко ліквідували наслідки обстрілів росіянами.

Ще вчора було відновлено електропостачання та опалення у лікарнях.

У Харкові ранковий обстріл 17 жовтня спричинив перебої з електропостачанням. Внаслідок цього не працював метрополітен, міський електротранспорт, також без світла були будинки мешканців міста та адміністративні будівлі. За кілька годин відновлювальних робіт інфраструктура міста почала працювати у звичайному режимі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію міського голови Ігоря Терехова.

17 жовтня в ефірі національного телемарафону мер Харкова розповів, що через обстріл лікувальних закладів та об'єктів критичної інфраструктури довелося перейти на дизель-генератори.

"Вранці через обстріл енергетичної системи були перебої з електропостачанням. Так тривало протягом трьох-чотирьох годин, після чого ми разом з енергетиками запустили електроенергію і почали подавати світло в метрополітен, і він почав працювати стабільно, пішли трамваї та тролейбуси, і, відповідно, зараз світло є практично у всіх будинках міста Харкова", - повідомив мер міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися