«Швидкі допомоги» та рятувальники потрапили під обстріл на Харківщині

Зазнали поранень двоє працівників ДСНС.

Під час обстрілу Куп’янського району зазнали поранень двоє рятувальників, що поверталися з виклику, а також постраждали три автомобілі екстреної медичної допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

Так, обстріл стався у Дворічанській громаді. Внаслідок ворожої атаки зазнали травм два співробітника ДСНС, наразі вони госпіталізовані, їх життю нічого не загрожує. Також було понівечено три спеціалізовані автівки "екстренки", на щастя, співробітники структурного підрозділу вціліли.

s09PK_SKLZEbuiV485ixTV3zP.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

За добу з 18 на 19 жовтня російські ворожі війська завдалиракетних ударів по Харкову, а також обстрілювали населення прифронтових територій у Чугуївському, Харківському та Куп’янському районах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Рашисти приміняли міномети, ствольну та реактивну артилерію для обстрілу районів населених пунктів: Вовчанські Хутори, Волохівка, Гатище, Красне, Огірцеве, Стариця, Стрілеча та Хатнє.

"За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями госпіталізовано 2 людей: 28-річна жінка в Чугуївському районі та 57-річний чоловік в Куп'янському", – написав Олег Синєгубов.

Очільник області також написав, що ворог не полишає надії захопити втрачену Харківщину, та продовжував спроби наступати в районі населених пунктів Огірцеве Чугуївського району та Дворічна Куп'янського. Під вогнем наших захисників окупанти відступили з втратами.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися