Жінки Харкова плетуть маскувальні сітки на фронт

Працівники дитячого садочку вже понад місяць допомагають військовим ЗСУ.

Робітниці закладу дошкільної освіти №353 Основ'янського району вже більше місяця плетуть маскувальні сітки для військової техніки та інженерних споруд. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у районній адміністрації, першу партію сіток передали військовим на свято Покрови, у День захисників та захисниць України.

"Як Покров Пресвятої Богородиці вкриває вірян своєю благодаттю, так нехай і ці сітки захистять хлопців на фронті від ворогів. Віримо, що наша любов і турбота допоможуть українським захисникам перемогти та повернутися живими", - зазначили у райадміністрації.

dKXXSi5_cTui1_cLig9f20VZm.jpg

SEXBWpEwmsyIKtRUqLOm5OEk5.jpg

HoE1R-sISCFB5A9B-NzE9_1sU.jpg

htFYApraegteQI2uTp0mk7DSi.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

З настанням холодів українські бійці мають потребу у теплих речах. Українці збирають кошти, закуповують одяг та інші приналежності, щоб воїни могли більш комфортно перебувати в окопах та у бліндажах на передовій. Харків’яни також долучаються до допомоги українським героям. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Протягом кількохмісяців жінки та діти з Новобаварського району в’язали вовняні шкарпетки для бійців Збройних Сил України.  

Як повідомили у районній адміністрації, 141 пару шкарпеток було відправлено на передову 93-й окремій механізованій бригаді "Холодний Яр". 

"Нашу країну боронить чимало відважних людей. Ми пишаємося кожним із них за героїзм та витримку. Віримо, що теплі речі обов’язково зігріють їх та стануть у нагоді", - зазначили там.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися