«З теплом для захисників»: декілька місяців харківські жінки та діти в’язали шкарпетки на фронт

Теплі шкарпетки передали воїнам ЗСУ.

З настанням холодів українські бійці мають потребу у теплих речах. Українці збирають кошти, закуповують одяг та інші приналежності, щоб воїни могли більш комфортно перебувати в окопах та у бліндажах на передовій. Харків’яни також долучаються до допомоги українським героям. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Протягом кількох місяців жінки та діти з Новобаварського району в’язали вовняні шкарпетки для бійців Збройних Сил України.  

Як повідомили у районній адміністрації, 141 пару шкарпеток було відправлено на передову 93-й окремій механізованій бригаді "Холодний Яр". 

"Нашу країну боронить чимало відважних людей. Ми пишаємося кожним із них за героїзм та витримку. Віримо, що теплі речі обов’язково зігріють їх та стануть у нагоді", - зазначили там.

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові провелиакцію до Дня захисників та захисниць України. До акції долучилися 9178 юних харків’ян, їхніх батьків та освітян.

Тисячі харків'ян висловили свою підтримку військовим та долучилися до акції, приуроченій Дню захисників та захисниць України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Харківської міської ради. 

Творчі роботи від юних харків'ян приймалися у трьох номінаціях: “Долоньки побажань нашим захисникам”, “Завдяки нашим захисникам…” та “Долонька допомоги”. У першій номінації надійшло 7590 робіт. Найбільше робіт отримали від дошкільнят та учнів початкової школи. Самостійно чи разом із рідними вони надсилали малюнки, оригінально оформляли свої побажання, робили аплікації та оригамі, ліпили з глини, вишивали, писали вірші та знімали відео.

“За допомогою волонтерів малюнки чи роздруковані версії робіт разом із сувенірами та теплими речами були передані на передову”, - повідомили у міській раді.

У номінації “Завдяки нашим захисникам…” надійшло 1536 робіт. Учні та педагоги у своїх роботах дякували українським військовим та висловлювали їм слова підтримки. А в номінації "Долонька допомоги", до якої приєдналися 52 учні, учасники поділилися тим, як вони допомагають захисникам наближати мир і перемогу.

Загалом до акції долучилися 9178 юних харків’ян, їхніх батьків та освітян. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися