Обстріл Харківщини 21 жовтня: є поранені в Харкові та області

Четверо людей на Харківщині госпіталізовано з пораненнями.

За минулу добу з 20 на 21 жовтня російські війська продовжували гатити по Куп’янську та Вовчанську. Обстріли завдавалися також по Куп'янському, Чугуївському, Харківському та Богодухівському районам області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Пожежі, спричинені влучанням ворожих боєприпасів, трапились в Богодухівському та Куп‘янському районі області. Горіли гаражі на території приватних житлових будинків.

Також, за повідомленнями медиків, було поранено 30-річного чоловіка в Богодухівському районі, його госпіталізовано. В Куп'янському районі лікарі також надають допомогу 56-річній жінці та 58-річному чоловіку.

В Куп'янську по медичну допомогу звернувся 55-річний чоловік, що отримав поранення раніше.

picture

picture

picture

Нагадаємо, що російські війська продовжують завдавати ракетних ударів мирними районами Харкова. Наразі близько 10:14 ворог здійснив повторний обстріл Київського району міста, який був обстріляний рано вранці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків".

Так, спочатку харків’яни почули вибух, після чого увімкнулася сирена. Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що рашисти знову б’ють по Київському району.

"Попередньо – без руйнувань, жертв та постраждалих", – написав міський голова.

Нагадаємо, сьогодні вранці Харків знову здригнувся від вибухів. Після оголошеної повітряної тривоги о 07:48 вже близько 08:10 харків'яни почули звуки "прильотів" в одному з районів міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків".

О 08:11 Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що "у Харкові серія вибухів" та закликав мешканців міста бути максимально обережними. Трохи пізніше мер повідомив, що потрапляння припали до одного з підприємств Харкова.

"Попередньо потрапляння до адміністративно-виробничої будівлі, розташованої на території. Є руйнування. Їхній ступінь і чи є постраждалі внаслідок ворожого обстрілу, встановлює ДСНС", – написав Ігор Терехов.

Наразі на місці "прильотів" працюють рятувальники, правоохоронці та медики. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Очільник області зазначив, що зафіксовані влучання в одне з промислових підприємств в Київському районі міста. На місці працюють усі профільні служби. Кількість поранених на даний момент зросла до шести людей. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися