Кількість поранених внаслідок ранкового обстрілу збільшилася – Синєгубов

Інформація про постраждалих уточнюється.

Сьогодні вранці, близько восьмої години, російські війська обстріляли ракетами один з районів Харкова. Наразі на місці "прильотів" працюють рятувальники, правоохоронці та медики. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Очільник області повідомив, що зафіксовані влучання в одне з промислових підприємств в Київському районі міста. На місці працюють усі профільні служби. Кількість поранених на даний момент зросла до шести людей.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Сьогодні вранціХарків знову здригнувся від вибухів. Після оголошеної повітряної тривоги о 07:48 вже близько 08:10 харків'яни почули звуки "прильотів" в одному з районів міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків".

О 08:11 Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що "у Харкові серія вибухів" та закликав мешканців міста бути максимально обережними. Трохи пізніше мер повідомив, що потрапляння припали до одного з підприємств Харкова.

"Попередньо потрапляння до адміністративно-виробничої будівлі, розташованої на території. Є руйнування. Їхній ступінь і чи є постраждалі внаслідок ворожого обстрілу, встановлює ДСНС", – написав Ігор Терехов. Також на те, що сталося, відреагував і начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, який повідомив, що в результаті обстрілів міста поранення отримали попередньо п'ять людей.

Нагадаємо, 19 жовтняворожа м на Харківщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

В області мінна небезпека лишається на дуже високому рівні. В Ізюмському районі на міні підірвався автомобіль зі співробітниками ДСНС. "На жаль, двоє людей загинуло, ще четверо отримали поранення", – написав очільник області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися