Російські окупанти не полишають спроби наступу на Харківщині

Минулої доби рашисти атакували Тернову.

За добу з 21 на 22 жовтня російські війська знову намагалися атакувати та захопити населені пункти Харківщини. Так, минулої доби окупанти наступали на Тернову Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранковезведення Генерального штабу ЗСУ.

Повідомляється, що підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Тернова Харківської області; Білогорівка та Золотарівка Луганської області та Лиман, Іванград, Соледар, Новокалинове, Озарянівка, Одрадівка і Первомайське на Донеччині.

Крім того, ворожі війська продовжували тероризувати місцеве населення Харківщини та завдавали удари на Слобожанському напрямку – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Вовчанськ, Гатище, Глибоке, Мілове, Огірцеве, Нескучне, Стариця, Тернова, Стрілеча та Чугунівка;

на Куп’янському напрямку – з мінометів та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Колодязне, Дворічна, Богданівка, Берестове та Кислівка.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

В багатьох районах Харкова, що найбільше страждають від обстрілів російських окупантів, продовжують відновлення житлових будинків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Здавалося б, що деякі будинки відновити неможливо, втім, харківські будівельники доводять протилежне. Так, в Основ’янському районі міста відбудовують житловий багатоквартирний будинок, де російський снаряд зруйнував цілий під’їзд. Вже зараз майже відновлений каркас будинку, роботи з відновлення тривають. Усього відремонтували понад 4500 тисячі будинків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися