Було-стало: в Харкові відновлюють будинки, зруйновані російськими ракетами

Усього відремонтували понад 4500 тисячі будинків.

В багатьох районах Харкова, що найбільше страждають від обстрілів російських окупантів, продовжують відновлення житлових будинків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Здавалося б, що деякі будинки відновити неможливо, втім, харківські будівельники доводять протилежне. Так, в Основ’янському районі міста відбудовують житловий багатоквартирний будинок, де російський снаряд зруйнував цілий під’їзд. Вже зараз майже відновлений каркас будинку, роботи з відновлення тривають. (ФОТО: Василь Голосний).

picture

zJqC_KjRRPzFSIkYwrREMj6Tk.jpg

S8GOCICSK7YIhBfYLTC8mQPYD.jpg

pEW8bY9YcaA1bxKjW4lMqCIMP.jpg

Також, у Немишлянському районі у селищі Кулиничі продовжують відновлювати будинки після обстрілів.

У житлових будинках по вул. Грищенка завершуються роботи з розбору завалів, розпочато демонтаж плит перекриття та відновлення цегляної кладки на покрівлі й у квартирах мешканців. Також в одному з будинків по вул. Ювілейній відновлюють фасадну стіну. Роботи виконують підрядні організації ТОВ "РД Сервіс" та КП "Харківспецбуд".

Крім того, бригади КП "Харківжилбуд" продовжують ремонтно-відновлювальні роботи в Індустріальному та Слобідському районах. Там фахівці вже закрили 16,9 тис. вікон, відремонтували 110 покрівель та вхідні групи у 31 під’їзді.

Бригади облаштували п’ять пандусів, встановили нові вікна у 15 житлових будинках та вивезли 788 куб. м сміття після демонтажу будівель, пошкоджених під час обстрілів.

Також комунальники знесли 168 та кронували 249 дерев, вивезли 364 куб. м подрібненого гілля та відремонтували на прибудинкових територіях 337 елементів дитячих та спортивних майданчиків.

Rx9Pek17R4ZyslHMVgTu2QYJv.jpg

YDKE8E8WKJSSfvHHK7l_lxjdX.jpg

fR_RIxTVrVtecBFgeWcoi8EPT.jpg

n4fhEJ6pmpVlLV9-OSW86CEdK.jpg

VKt5Wr6oGES0VdOS1M4hRrJQT.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

З початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України ремонтні бригади усунули аварійність у 4 672 будинках міста Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Департаменті житлово-комунального господарства зазначили, що за вказаний період спеціалісти виконали 36,1 тис. заявок харків’ян.

Зокрема, у 942 житлових будівлях роботи стосувалися відновлення покрівель, у 251 об'єкті - вхідних груп, у 168 будинках – стін та у 3,3 тис. будівлях – вікон.

Усього містяни надіслали понад 68,6 тис. звернень (з 8 018 житлових будинків). З них понад 57 тис. заяв - на закриття вікон, 1,6 тис. - на ремонт вхідних груп (дверей), 2,9 тис. – на ремонт стін та 6,8 тис. – на відновлення покрівель.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися