Працівники Харківського політеху отримали медалі «За оборону Міста-героя Харкова»

Медалі отримали 27 працівників вишу.

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" в особі 27 його працівників отримав відзнаку "За оборону Міста-героя Харкова". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У церемонії нагородження взяв участь Харківський міський голова Ігор Терехов. Він зазначив, що у мирний час ХПІ тримав марку одного з найкращих технічних вишів країни, тим самим прославляючи місто далеко за його межами.

"Зараз триває війна, і ваша робота, звісно, ​​переформатувалася. Менше з тим, ХПІ - знову на передовій. Навантаження збільшилося. Вам потрібно навчати студентів, займатися стратегічними науковими розробками, які в перспективі принесуть безпеку Харкову та всій Україні, а також відстоювати наше місто у битві з ворогом. Величезна подяка за ваш подвиг", - звернувся Ігор Терехов до працівників вишу.

Зазначимо, що медалями "За оборону Міста-героя Харкова" нагородили 27 працівників НТУ "ХПІ".

mQ5iqXLoFiy59-7vd4ED3njuD.jpg

elVrq1-AeBiebMVFu5yzjjP2I.jpg

ox5f3nsEQSSz44gwuckwJWdWo.jpg

vC1BpbmDUR-Xt2JpBpHP27QG9.jpg

MrUob2pk2l-SmkwN9_J-G-w_X.jpg

Xt7OBr3YuSLhW8a2lNxmXTVXH.jpg

Nt6OJJ2N02X10mPFQ8DC-s5yZ.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У День Захисників та захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці харківський міський голова Ігор Терехов отримав відзнаку "Заоборону Харкова" від командування та особового складу 92-ої окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Також міському голові передали від 92-ої бригади пам'ятні подарунки. Заступник командира 92-ої ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка Віталій Онацький подякував Ігорю Терехову за підтримку та співпрацю.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися