Мер Харкова отримав від військових нагороду «За оборону Харкова»

Відзнаку вручили у День Захисників та захисниць України.

Сьогодні, 14 жовтня, в Україні відзначають День Захисників та захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. У цей день харківський міський голова Ігор Терехов отримав відзнаку "За оборону Харкова" від командування та особового складу 92-ої окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Також міському голові передали від 92-ої бригади пам'ятні подарунки. Заступник командира 92-ої ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка Віталій Онацький подякував Ігорю Терехову за підтримку та співпрацю.

"Йдемо на кордони з Харківською областю і продовжимо йти далі. Все у нас виходить і вийде однозначно", - зазначив заступник командира.

Міський голова подякував 92-ій бригаді, яка відстояла місто Харків і продовжує обороняти Україну від ворога.

"Ми знаємо, що всі ваші хлопці, командування робили для міста Харкова і продовжуєте робити, щоби відстояти нашу Україну. Ми обов'язково переможемо! Все, що залежить від нас, робитимемо", - підкреслив мер Харкова.

picture

TzcM-9LQALKSjZu30txne2Bml.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"З теплом для захисників": декілька місяців харківські жінкита діти в’язали шкарпетки на фронт. Теплі шкарпетки передали воїнам ЗСУ.

З настанням холодів українські бійці мають потребу у теплих речах. Українці збирають кошти, закуповують одяг та інші приналежності, щоб воїни могли більш комфортно перебувати в окопах та у бліндажах на передовій. Харків’яни також долучаються до допомоги українським героям. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Протягом кількох місяців жінки та діти з Новобаварського району в’язали вовняні шкарпетки для бійців Збройних Сил України.   Як повідомили у районній адміністрації, 141 пару шкарпеток було відправлено на передову 93-й окремій механізованій бригаді "Холодний Яр".  "Нашу країну боронить чимало відважних людей. Ми пишаємося кожним із них за героїзм та витримку. Віримо, що теплі речі обов’язково зігріють їх та стануть у нагоді", - зазначили там.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися