Обстріли Харківщини 23 жовтня: є поранений

За минулу добу піротехніки знешкодили 803 вибухонебезпечні предмети

За добу з 22 по 23 жовтня російській військові обстрілювали м. Вовчанськ, а також населені пункти Чугуївського та Куп'янського районів області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію голови Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова. 

За його словами, у Вовчанську виникла пожежа у двох приватних будинках та на промисловому об’єкті внаслідок обстрілів. Обійшлося без постраждалих та загиблих.

У Куп'янському районі у результаті обстріл є постраждалий. У обласному Центрі екстреної медичної допомоги повідомили, що з пораненнями госпіталізовано 66-річного чоловіка.

Також продовжуються роботи з розмінування деокупованих територій Харківської області. За минулу добу фахівці піротехнічних загонів ДСНС знешкодили 803 вибухонебезпечні предмети.

“На лінії зіткнення українські бійці продовжують нищити російських окупантів. Віримо в ЗСУ! Україна переможе!”, - наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за добу з 21 на 22 жовтня російські війська знову намагалися атакувати та захопити населені пункти Харківщини. Так, минулої доби окупанти наступали на Тернову Харківської області.

Підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Тернова Харківської області. Крім того, ворожі війська продовжували тероризувати місцеве населення Харківщини та завдавали удари на Слобожанському напрямку – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Вовчанськ, Гатище, Глибоке, Мілове, Огірцеве, Нескучне, Стариця, Тернова, Стрілеча та Чугунівка.



Джерело: есть раненый
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися