Сьогодні трамвай №8 тимчасово прямуватиме іншим маршрутом

Це пов’язано з виконанням ремонтних робіт.

Сьогодні, 25 жовтня, з 9:00 до 16:30 буде заборонений рух трамваїв Салтівським шосе та пров. Салтівським, на ділянці від розворотного кола "602 мікрорайон" до вул. Академіка Павлова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департаменту інфраструктури Харківської міської ради.

Рух маршруту трамваю буде змінено через ремонтні роботи на трамвайній колії.

На цей період трамвай №8 курсуватиме так: розворотне коло "вул. Одеська" – пр. Героїв Сталінграда – вул. Морозова – вул. Плеханівська – вул. Молочна – пл. Захисників України – пр. Героїв Харкова – вул. Академіка Павлова – ст. м. "Героїв Праці".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові збільшено інтервали руху електротранспорту, через енергозбережувальні заходи. Як повідомляють "Коментарі. Харків", директор Департаменту інфраструктури міськради Іван Кузнєцов повідомив, що збільшився інтервал руху наземного транспорту, та зазначив, що новий графік руху не повинен завдати незручностей харків'янам. Разом з цим споживання електроенергії скоротять у трамвайних, тролейбусних депо та у КП "Міськелектротранссервіс", щоб мінімізувати енерговитрати. Йдеться про освітлення адміністративних будівель, роботу бойлерів, котелень, кількість ремонтних робіт тощо.

У Харківському метрополітені також вживаються заощаджувальні заходи. У метро тепер курсують поїзди на декілька хвилин рідше, ніж зазвичай. Освітлення станцій метрополітену також увімкнено наполовину, частково відключена вентиляція. На неглибоких станціях відключили ескалатори.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися